Gëzohen me djalin e trembëdhjetë, dëshirojnë ende një vajzë

Ky i porsalindur shënon fëmijën e trembëdhjetë të çiftit, dhe çuditërisht, ata janë të gjithë djem.

Tani, çifti zotohet se ata do të vazhdojnë të bëjnë fëmijë derisa të lindë një vajzë.

Ireneu Cruz, një fermer 40-vjeçar dhe gruaja e tij e bukur, Jucicleide Silva, nga Concei ao de Coit, Brazil, janë martuar para 20 vitesh, transmeton Indeksonline

Kur çifti po përgatitej të kishte fëmijën e parë, të dy morën një marrëveshje: Burri do t’i emërojë djemtë dhe gruaja do t’i emërojë vajzat. Deri më tani, Jucicleide nuk ka emëruar asnjë prej 13 fëmijëve të tyre. 

 

 

Share With:
Translate »
944 Views