Gjatë gjithë jetës, vetëm gjashtë minua ka qëndruar larg vogëlushes së saj…

Është vetëm 32 vjeç dhe Tamama Ecclestone ka dashur të shpenzojë çdo minutë të jetës së saj me vajzën 3 –vjeçare Sophia .

Në një intervistë për “Telegraph”, ditën e  diel, pranoi se e bija është jeta e  saj dhe nuk mund të rrijë dot pa të në asnjë moment. Madje kur e ka çuar në çerdhe për herë të parë, syte e saj nuk pushonin së qari.

“Më mungon shumë po të mos e kem pranë. Bashkëshorti im mendon se jam e çmendur, por ajo nuk është pjesë e jetës sime, por vetë jeta ime. Kam ndenjur larg saj vetëm 6 minuta në këto tre vite”, tha Tamara Ecclestone.

Share With:
Translate »
853 Views