“Gjyshe, kam vrarë një fëmijë nga Shqipëria”/ Si e mashtroi i riu të moshuarën greke duke i marrë mijëra euro…

Një rast i rëndë mashtrimi është zbuluar në Greqi, ku viktimë ka qenë një e moshuar.

Mësohet se ngjarja ka ndodhur në Patra, ku gruaja u mashtrua nga një person, i cili u hoq si nipi i saj për t’i marrë para.

Mësohet se burri e telefonoi duke qarë ndërsa pretendonte se ishte nipi i saj, dhe i duheshin para pasi kishte aksidentuar një fëmijë shqiptar duke i marrë jetën.

“Gjyshe, kam vrarë një fëmijë nga Shqipëria, policia më mban dhe për të më lënë të shkoj, duhet të japësh para”- tregoi e moshuara se i kishte dhënë ai në telefon.

85-vjeçarja e hutuar nxitoi të plotësonte kërkesën dhe kështu shkoi në bankë duke tërhequr 20 mijë euro. Më pas i ka lënë në një kosh mbeturinash, në rrugën Thermopylon në Patras, sipas udhëzimeve të autorëve.

“Do t’i vendosësh në koshin e mesit” ishte udhëzimi që iu dha, me gruan që e ndiqte atë sipas letrës, duke besuar se kjo do të shpëtonte nipin e saj.

Ngjarja e ndodhur të mërkurën është denoncuar sot në Policinë e Patrës, ku është ngritur rasti për mashtrim me autorë të panjohur.

Share With:
Translate »
79 Views