Gjyshërit dhe teknologjia

Ndërsa teknologjia avancon dhe bëhet lehtësisht e përdorshme edhe nga një fëmijë, mosha e tretë e ka të vështirë të përshtatshme.

Janë të shumtë ata që kanë bërë përpjekje për t’i mësuar prindërit apo gjyshërit me teknologjinë e re.

Por janë të paktë ata që ia kanë arritur 100% këtij qëllimi. Më poshtë janë edhe disa situata komike të disa gjysheve që ende nuk janë mësuar me teknologjinë e re.

Share With:
Translate »
762 Views