Gjyshja harton një renditje të 10 nipërve të saj dhe bëhet virale (Video)

Një gjyshe amerikane është bërë virale për idenë për të renditur nipërit e saj në një shkallë nga 1 deri në 10. Gjë që padyshim ka dhënë disa rezultate mjaft gazmore.

Dan LaMorte, një nga nipat që jeton në Nju Jork, zbuloi renditjen në një video virale në TikTok, e cila u shikua nga afro 2 milionë shikues. Dan ishte në vendin e katërt shumë të respektueshëm, që është më i larti që ka arritur ndonjëherë, por fatkeqësisht ai do të bjerë në vendin e fundit pasi të tregojë tatuazhet e tij të reja.

Në video ai shpjegoi: “Kjo është renditja e gjyshes sime. Ai ka një dërrasë druri ku rendit 10 nipërit nga 1 në 10, të gjithë fytyrat tona në magnet”. Me një buzëqeshje të ndezur në fytyrën e tij, Dan zbuloi se ai aktualisht është në numrin 4, “më i larti që kam qenë ndonjëherë”.

Megjithatë, siç u përmend, kjo nuk do të zgjasë shumë. “Sapo bëra dy tatuazhe të reja, kështu që jam pak nervoz për efektin që do të kenë në pozicionin tim në renditje,” rrëfeu ai, përpara se të tërhiqte mëngën.

Dan ka dy tatuazhe të mëdha të zeza me lule në shpatullën dhe pjesën e sipërme të krahut dhe mund të thuash se gjyshja e tij nuk ishte e kënaqur me atë që pa.

@danlamorte

My ranking on my grandma’s leaderboard after showing her my new tattoos 👵🏻❤️‍🩹😩 #savage #funnyvideo #family #familyvideo #funny #grandma #grandmavideo #lmfao #familything #familyfun #familyfeud #grandparents #tattoo #ranking #rankingstuff #funnygrandma #familycomedy #cousins #cousinsgoals

♬ original sound – Dan LaMorte

Në video, Dan pyet gjyshen e tij se çfarë mendon ajo për modelet e ndërlikuara të luleve, gjë që e bën atë të gulçojë nga tmerri. Pa hezituar dëgjohet gjyshja duke thënë:

“Kjo është ajo që unë mendoj për tatuazhet tuaja të reja” dhe menjëherë kap fytyrën e tij në dërrasën e zezë. Nga vendi i katërt që premton mirë, Dani zhvendoset në vendin e fundit.

Videoja u bë virale dhe ndezi një debat të madh rreth renditjes në seksionin e komenteve. “Dreq, kjo është brutale,” shkroi një person. Një tjetër bëri shaka: “Dhe unë mendova se familja ime ishte toksike …”.

Një i tretë pyeti: “A do të ketë një luftë përfundimtare deri në vdekje në fund të vitit?”. Njerëz të tjerë të intriguar donin të dinin se çfarë kishin bërë nipërit në krye të tabelës për të marrë një nder të tillë.

“A mund të shpjegoni se çfarë bënë nipërit për të siguruar vendin e parë dhe të fundit? Jam shumë kurioz”, pyeti një person. Një tjetër ishte i të njëjtit mendim: “Ne kemi nevojë për një sqarim të plotë të asaj që secili bëri për të arritur në vendin e tij”.

Share With:
Translate »
36 Views