Gruaja ndërron spermën e burrit me të dashnorit, ai e mëson pas 1 viti

Një grua ka ndërruar spermën e burrit me atë të të dashuriy të saj në një klinikë të fertilizimit in-vitro. Burri i Yana Anokhina nga Rusia nuk e kishte idenë se djali i vogël nuk ishte i tij dhe ishte gënjyer ​​për një vit. Vetëm pas ndarjes së çiftit, 38-vjeçari zbuloi veprën tronditëse. Maxim Anokhin paditi klinikën që lejoi ndërrimin e spermës. “I besova gruas time. I besova asaj 100 për qind. Kur më thanë për këtë unë u trondita, u shqetësova, nuk mund ta besoja”, tha ai. Raportet e gjykatës thonë se Yana donte që babai i saj të ishte njeriu që dashuronte dhe jo burri i saj. Yana tani është në një marrëdhënie me të dashurin e saj, babai biologjik i djalit.

Maxim tha se ai paditi ish-gruan e tij për drejtësi dhe jo para. Ai tha: “Dua ta bëj këtë çështje publike, kështu që nuk do ketë burra të mashtruar si unë në të ardhmen. Kjo nuk duhet të ndodhë përsëri”.

Gjykata zbuloi se stafi i klinikës ndihmoi Yana të ndërrojë spermën. Avokati i Maxim, Olga Nemtseva, tha se klinika nuk mund të ndiqte vetëm dëshirat e Yana, por edhe të Maxim.

Mjekja e përmendur në padi, Liya Kazaryan, nuk pranoi të komentonte rastin. Ajo tha: “Nuk jap intervista. Nuk dua të them asnjë fjalë për këtë çështje”.

Share With:
Translate »
623 Views