Gruaja shtatzënë vë këtë maskë gjatë momentit të lindjes, arsyeja do ju habisë

Një grua shtatzënë ka menduar që gjatë kohës që do sillte në jetë foshnjën e saj të përdorte një maskim në mënyrë që burri të mos shikonte fytyrën dhe të dëgjonte dhimbjet e saj. Aimee Smith 26 vjeç, nga Barrow-in-Furness në Angli, bleëu maskën elektronike, të cilën e përdori gjatë gjithë kohës që ishte në sallën e operacionit për lindjen e djalit të saj, Albie. Rezultatet që shkaktoi kjo maskë ishin të jashtëzakonshme. Zëri dhe mimika e saj është regjistruar nga bashkëshorti i saj që ishte i pranishëm gjatë lindjes së foshnjës. Qëllimi i saj ishte që bashkëshorti i saj të mbante mend vetëm momente argëtuese dhe jo fytyrën e saj teksa ajo sforcohej dhe bërtiste nga dhimbjet. Dhe mesa duket ja doli. 

Share With:
Translate »
1449 Views