Habiten dasmorët, ja dhurata që u kërkoi Messi

 

Një prej kërkesave që ylli i futbollit Lionel Messi, i cili kurozoi mbrëmë në martesë dashurinë e tij, u ka kërkuar të ftuarve ka të bëjë me dhuratën e dasmës së tij. Si? mësohet, ylli i Barcelonës u ka kërkuar të gjithë të ftuarëve që ‘dhuratën’ e dasmës ta dhurojnë pranë fondacionit të tij “Leo Messi’, i cili u vjen në ndihmë fëmijëve në nevojë. Fondacioni ‘Leo Messi’ u krijua në vitin 2007 me urimin që shumë fëmijë të kenë të njëjtat mundësi për t’i bërë ëndrrat e tyre realitet dhe të kenë mundësi të arsimohen, edukohen dhe të rriten në mënyrë të shëndetshme.

Share With:
Translate »
928 Views