Harrojini listat e vjetra! Këta janë emrat e rinj më të famshëm për foshnjat në 2019-n

Cilët do të jenë emrat më të njohur për foshnjat që do të lindin në vitin 2019?

Deri më tani dimë që Emma për vajzat dhe Noah për djemtë, kryesojnë listat. Ndërkohë, një raport i ri nga “BabyCenter” ka treguar emrat për djem dhe vajza që po fitojnë një popullaritet gjithnjë e në rritje dhe do të arrijnë kulmin në vitin 2019.

Një trend i ri sa u përket emrave janë ata të fëmijëve të vegjël të familjes Kardashian, Stormi, True, Dream dhe Chicago. Emrat e shkurtër me një rrokje si Nova, Kace, Zayn, Ella, Yara, dhe Opal, gjithashtu po preferohen sa vjen e më shumë.

Më poshtë do të shihni listën me parashikimet e emrave më të famshëm për vogëlushët dhe vogëlushet që do të lindin në vitin 2019.

Për djemtë:

Liam

Noah

William

James

Logan

Benjamin

Mason

Elijah

Oliver

Jacob

Për vajzat:

Emma

Olivia

Ava

Isabella

Sophia

Mia

Charlotte

Amelia

Evelyn

Abigail

Share With:
Translate »
1814 Views