Humani Simon Cowel, paguan shpenzimet mjekësore të konkurrentes së ‘Britain’s Got Talent’

Simon Cowell ka vendosur të paguaj shpenzimet mjekësore prej pothuajse 80,000 euro, për një konkurrente të Britain’s Got Talent.

Ai ka thënë që nuk do të mund të jetonte i qetë po që se nuk do t’i ndihmonte 15 vjeçares, Julia Carlile, e cila mund të mos vallëzojë më kurrë në qoftë se nuk e realizon operacionin e nevojshëm.

Shpresojmë që gjithçka të shkoj mire për Julia-n dhe përgëzojmë pafund humanin Crowell. 

 

Image

Share With:
Translate »
806 Views