I joshte nxënësit dhe u çonte foto lakuriq, mësueses i bëjnë gjëmën

Deri para dy vitesh, Allison Marchesse ishte një mësuese e respektuar në Daniel Hand High School në Madison, Shtetet e Bashkuara.

Por, deri në momentin kur ngrihen akuza kundër saj për keqtrajtim dhe abuzim seksual, viktimat e së cilës  janë studentë të mitur të të njëjtin institucion.

Sipas rrëfimit të një prej nxënësve, 14 vjeç, mësuesja filloi t’u bënte ngacmime seksuale përmes Instagram, pastaj dërgonte foto me përmbajtje të lartë seksuale.

Sipas mediave lokale, ekziston një rast i dytë që përfshin një nxënës 17-vjeçar, të cilin mësuesja e kishte joshur në të njëjtën mënyrë.

Megjithatë, studenti njoftoi se mësimdhënësja praktikoi edhe seksin oral në një nga klasat e shkollës.

Mësuesja, e cila po hetohet, kohët e fundit u shfaq në një seancë gjyqësore, ku u deklarua jo fajtore për të gjitha akuzat kundër saj.

 

Share With:
Translate »
651 Views