I var me litar, babai “monstër” rreh mizorisht fëmijët

Këto pamje të tmerrshme tregojnë momentin kur një baba rreh brutalisht fëmijët e tij në Indi. Babai Chain Singh, 33 vjeç, u kap duke rrahur fëmijët e tij gjysmë të zhveshur me një kallam sepse ata duke luajtur u bënë pis. Babai ka varur në litarë fëmijët e tij dhe i gjuan me kallam mizorisht si ndëshkim për “gabimin” e bërë.  Ai është arrestuar dhe akuzuar për mizori të fëmijëve, tha policia. Inspektori Mangi Lal tha: “Ai tha se i rrahu për shkak se hanë baltë dhe ishin bërë pis. Pamjet u postuan më vonë nga një person i panjohur, duke bërë që autoritetet të ndërhyjnë

Share With:
Translate »
1494 Views