Joni që tani nuk “ia var” më mami Arbanës

Të gjithë nënat e gjejnë veten padyshim tek fotoja që ka shpërndarë Arbana Osmani në Instagram. Ato e kuptojnë më së miri se përtej lumturisë që të falin fëmijët, lodhja është e pashmangshme gjatë rritjes së tyre, por aq më tepër kur ato nuk të dëgjonjnë fjalën. 

Dhe Arbana këtë fakt e ka përcjellë butësisht dhe me humor, duke marrë edhe miratimin e nënave që e ndjekin. 

Edhe pse është ende i vogël Joni, mundohet ti shmangë kërkesat e nënëns së tij dhe të bëjë sikur nuk i dëgjon.

Share With:
Translate »
1008 Views