Blero dhe Teuta urojnë 1 Qershorin

Ditën e sotme nuk kanë munguar as urimet e ish-çiftit të njohur Blero dhe Teuta të cilët kanë një vajzë bashkë. Ndërsa Blero ka uruar Tarën dhe fëmijët e tjerë me një foto të saj, Teuta ka ndarë një foto nga jeta e saj e re familjare me Adonisi, Tarën dhe vajzën e vogël. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1891 Views