Ka kaluar 87 operacione dhe djaloshi guximtar shpreson që operacioni i 88-të do të jetë shpëtimi i tij

Djaloshi 4-vjeçar Bobby Mcintyre ka lindur me një sëmundje të rëndë në zorët e tij dhe deri sa një pjesë e tyre të jenë hequr operacionet për Bobbin nuk do të keni të pushuar. Duket e pabesueshme, sepse ai nuk i është dorëzur kurrë fatit të tij, por ka luftuar deri më sot për të triumfuar mbi sëmundjen. Por si për fat të keq ka mbetur dhe një ndërhyrje tjetër për Bobin, por tepër e kushtueshme. Për këtë arsye mamaja e tij u bë kohë që po mbledh disa ndihma për ta dërguar djalin e saj në Amerikë. Pas kësaj ky hero i vogël do të rritet shumë krenar për veten dhe me shëndet të plotë./Kids’Time/

Share With:
Translate »
735 Views