Kalimtari filmon nënën teksa braktis fëmijën, të qarat e saj të këpusin shpirtin

Një dëshmitar filmoi një moment aspak të bukur, ku një vajzë e vogël i lutet së ëmës mos t’a lërë atë vetëm .

Nëna po përballet me akuzat për abuzimin e fëmijës pasi u shfaq video që tregon se  ajo braktisi vajzën e saj pesëvjeçare në rrugë.

Një dëshmitar filmoi momentin e zemrës që vajza e vogël pretendon me nënën e saj që të mos e lërë atë vetëm.

Në videon e filmuar, fëmija mund të dëgjohet duke bërtitur pas makinës së kuqe që i përket nënës së saj.

Gruaja në makinë duket se i përgjigjet vajzës së vogël, por nuk është e mundur të dëgjohet saktësisht se çfarë i thotë.

Vajza e vogël mbërthehet pas automjetit duke u përpjekur të futet në makinë, tërheq dyert që duket se janë të bllokuara dhe nuk arrin të hipë.

Pamjet shqetësuese u filmuan në një banesë më 31 janar në Curitiba, në jug të Brazilit.

Nëpërmjet thirrjeve së saj, fëmija mund të dëgjohet duke kërkuar falje: “Më fal mami, më vjen keq, më vjen keq.”

Kur vajza kupton se lutjet e saj nuk po funksionojnë, ajo vërshon para makinës në një përpjekje për të parandaluar mamin e saj të largohet.

Në video duket që makina zhduket duke e lënë fëmijën të vetëm në mes të rrugës.

Sipas mediave lokale vajza i kërkoi ndihmë dikujt që kalonte aty, por e ëma u kthye pak kohë më pas.

Dëshmitari Jose Barreto nga Qendra për Mbrojtjen e Policisë për Fëmijë dhe Viktima të Krimit të Nderuar (Nucria) tha: “Ne kemi hapur një hetim për këtë rast dhe nëna ka mundësi të përballet me akuza penale për neglizhencë dhe abuzim të fëmijës.

“Nga ajo që ne mund të shohim në video, duket se fëmija është keqtrajtuar dhe jeta e saj është e ekspozuar ndaj rrezikut”.

Sipas avokatit të nënës, ajo kurrë nuk kishte për qëllim të braktiste fëmijën dhe pretendon se ajo nuk e kuptonte se vajza e saj nuk ishte në makinë.

Avokati i saj tha: “Nëna thotë se fëmija ka qenë i pabindur dhe argumentues”.

Share With:
Translate »
658 Views