Kamarierja shtatzënë merr bakshishin marramendës nga një kliente po shtatzënë

“Ti dëgjon histori të tilla por nuk beson se do të të ndodhin ty” tha Sarah Clark për CNN

Kamarierja është shtatzënë në muajin e nëntë dhe për familjen e saj të re bakshishi prej 900 dollarësh është si një dhuratë e ardhur nga qielli

“Nuk e besoja kur e pashë në fillim. 900 dollarë janë shumë” tregon Clark.

Kamarierja thotë se gruaja e cila kishte lënë bakshishin kishte qenë në restorant dhe më parë dhe bashkë kishin folur disa herë. Të dyja kishin të përbashkët faktin se ishin shtatzënë.

Ngjitur me bakshishin gruaja kishte lënë dhe një shënim të vogël ku shkruhej “Këto janë paratë e Zotit. Ai na i dha ne dhe ne ju japim juve. Zoti ju bekoftë”

Share With:790 Views