Karaoke me fëmijët me sindromë down, këto nëna janë thjesht të mrekullueshme!

Rebecca Carless ka mbetur e habitur kur pa që videoja, që shfaq atë duke u argëtuar me fëmijën e saj me sindromën down, u bë virale në internet.

35 vjecares iu bashkuan dhe 49 nëna të tjera, të cilat bënë të njëjtën gjë. Ato shpërndanë në internet video me fëmijët me sindromë down ku realizonin karaoke në makinë.

Të gjitha këto videot u bashkuan në një video të vetme, si një mesazh për Ditën Botërore të Sindromës Down.

Që nga ajo kohë videoja është parë dhe shpërndarë nga shumë njerëz në të gjithë globin, përfshirë këtu dhe të famshëm si James Corden apo Christina Perri.

Share With:
Translate »
1198 Views