Këngëtarja shqiptare ka një problem me vogëlushen e saj

Sabina mezi pret që Dahlin, vajza e saj ta thërrasë mami Sabi ose mami Bina, por jo. Vogëlushja s`do që s`do. Nuk është hera e parë që Sabina insiston t`ia mësojë dhe Dahlin e ka kuptuar këtë, ndaj dëshiron që të luajë.
Teksa Sabina i kërkon ta quajë Bina, vajza thotë Mita dhe qesh. Tani për tani e ëma është dorëzuar. Po pse edhe Mita bukur është. Sidomos e thënë nga engjëlli i vogël.

A ka më bukur se këto momente të jetë kur fëmija fillon të të thërrasë?

Share With:
Translate »
873 Views