Kjo vogëlushe ja vjedhur zemrën e tigrit

Një vogëlushe është filmuar në një park duke luajtur me tigrin dhe pamjet janë bërë virale.

Tigri i quajtur Mike është në ujë dhe i rrethuar nga xhami, i cili mbron njerëzit nga ndonjë lëvizje e papritur.

Vajza me tigrin duket se e shijojnë kohën me njëri-tjetrin pasi kërcejnë e luajnë së bashku, ndonëse i ndan xhami.

Share With:382 Views