Kontrollon për herë të parë facebook-un e të bijës, e shpëton nga pedofili

Një mama shumë e devotshme ka pozuar si vajza e saj me një qëllim të vetëm: për të futur në grackë një pedofil. 34 vjeçarja, Kelly Carberry, ishte duke i kontrolluar Facebook-un të bijës, 14- vjeçare, kur i bëri përshtypje mesazhi: “Mbaje gojën e mbyllur”!

‘Mbasi pashë mesazhet e tjera fillova të shtiresha si ajo. Aty ishte momenti kur ai filloi të më shkruante, “a je vetëm” ose “shko tek dhoma jote dhe mbylle derën”. Këto fjali tmerruan nënën e re, e cila zbuloi se kush ishte pedofili dhe e shpërndau foton e tij me qëllim që edhe mamatë e tjera të kishin kujdes.

“Që nga ai moment nuk rri më pa ia kontrolluar rrjetet sociale, të paktën deri sa të jetë e aftë të kujdeset për veten”.

Share With:
Translate »
1000 Views