Kroi Art në xhiro me mamin dhe motrën

Kroi Art mori shumë vëmendje nga ne para dhe në fillim të lindjes së tij. Por mami dhe babi më pas na e mbajtën të fshehtë, ndoshta për t’i shijuar në qetësi pushimet verore. Ndërsa sot vjen një foto kaq e adhurueshme e kaq domethënëse. Mami Bieta (në formë të shkëlqyer trupore) shihet teksa ka dalë shëtitje me Kroin dhe vajzën e parë të Albanit nga martesa e mëparshme, marrdhënia me të cilën flitet se është e shkëlqyer. Sa me fat je vogëlush që rrethohesh nga kaq shumë dashuri.

Kroi Art në xhiro me mamin dhe motrën

Share With:
Translate »
1290 Views