Foto Ekskluzive/ Kroi Art, një dhëndër i vogël në dasmën e Elona Duros

Elona Duro po përjeton ditën më të bukur për një femër, siç është martesa. Alban Dudushi dhe Bieta Sulo, të ftuar në dasmën e saj, kanë marrë me vete edhe djalin e tyre Kroin.

Nuk ka kaluar shumë kohë që kur e pamë Kroin duke pushuar në bregdet me prindërit por megjithatë ai është rritur shumë. Sot, kjo foto do të mbetet një kujtim i bukur për të teksa fotografohet me çiftin e ri, i veshur si një dhëndër i vogël. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
2400 Views