Kukulla e parë Barbie e cila do të pajiset me aparat dëgjimi, del së shpejti në treg

Versioni më i ri i kukullave Barbie i cili pritet të dalë së shpejti do të vijë me disa ndryshime në imazhin e kukullës.

Kukullat krijonë gjithmonë në mëndjen e fëmijëve perfeksionin e një imazhi të bukur.

Kukullat barbie vajza dhe djem shfaqen gjithmonë me sy, flokë, trup dhe lëkurë të bukur.

Ktë herë kukullat barbie do të shfaqen me sëmundjen e lëkurës Vitilingo, dhe në karrocë me rrota siç doli në treg në vitin 2019 Barbie me sy bojëqielle.

Kukulla e parë Barbie e cila do të pajiset me aparat dëgjimi, del

 

Kjo sipas shefes së Mattel, LisaMcknight është një mënyrë që fëmijët të kuptojë njerëzit e ndryshëm në ambjentin ku jetojnë.

 

Kukulla e parë Barbie e cila do të pajiset me aparat dëgjimi, del

Një tjetër ndryshim tek kukullat Barbie do të jetë aparati i dëgjimit, të cilat do ti vendosen kukullave Barbie mbrapa veshëve, për të imituar.

Mattel

Share With:
Translate »
18 Views