Kulmi i infektimeve, Komiteti i Ekspertëve vendos nëse do të ketë masa të reja

Komiteti i Ekspertëve ka vendosur që të mos ndryshojë masat e vendosura për frenimin e përhapjes së Koronavirusit. Edhe pse në ditët  e fundit Shqipëria ka pasur një shtim të madh të infektimeve me koronavirus.

Rritja sipas Komitetit të Ekspertëve ka ardhur nga festat e fund vitit dhe nga dy variantet Omicron dhe Delta. Në vend qarkullon edhe gripi dhe sipas Komitetit viruset po përhapen me nivele të larta.

Vijon…/

Share With:
Translate »
60 Views