Kur fëmijët të bëjnë kështu surprizash…

Një baba mori një “surprizë” të pakëndshme nga fëmija e tij teksa po luante me të duke e vështruar me adhurim. AJ Rayment nga Ontario i Kanadasë është befasuar nga Nicolas i vogël, i cili i volli në fytyrë. Teksa ishte shumë afër, fytyra tij u mbulua nga të vjella dhe ai u largua me shpejtësi. “Ishte e papritshme dhe nga habia e lëshova telefonin, por më pas nuk mund të ndaloja së qeshuri”, ka thënë nëna e fëmijës, që e filmonte ngjarjen.

Share With:
Translate »
831 Views