Kur manekinat ushqejnë me gji bebet…

Nëna, ndjehuni të lira  për të ushqyer fëmijët! Qendrat tregtare në Kolumbi, kanë vendosur manekina si protagoniste të fushatës promovuese të Amigos de la Lactancia. Manekinat  janë vendosur për të inkurajuar  të gjithë nënat  që të ushqejnë fëmijët e tyre me gji kur ndodhen në publik.  Në vitrina dhe në qendrat tregtare, veshjet që janë në shitje  janë veshur nga manekinat, të cilat kanë zbuluar gjoksin për të ushqyer bebet.

Share With:
Translate »
849 Views