Letra që përloti live Islin në emision

Supozohej që ai ta lexonte deri në fund duke bërë detyrën e tij, por lotët nuk e lanë. Isli Islami e la përgjysmë leximin e një letre që një korçar emigrant në Amerikë i dërgonte nënës së tij, pas 16 viteve që s’kishin pasur kontakt. Isli u dorëzua. Vazhdimin e lexoi Ori, por as kjo s’mjaftoi që ai t’i ndalte lotët. Më pas Eno sqaroi se Isli ka gjysmën e familjes në Amerikë dhe ndaj është më i ndjeshëm në këtë çështje.
Letra e mëposhtme bashkë me disa të tjera do të lexohen nesër dhe pasnesër në aktivitetin “Rock on the Stone” që do të mbahet në Korçë, në kuadër të përhapjes së kulturës amerikane te korçarët. Kushedi sa të tjerë do të qajnë pas Islit. /TP

Share With:
Translate »
1105 Views