Lind një foshnje ‘gjigante’, mjekët i veshin rrobat e një fëmije 9-muajsh

Një foshnje me peshë dyfish me të madhe se pesha mesatare e të një sapolinduri, ka ardhur në jetë në Arizona të SHBA-së.

Foshnja e quajtur Finnley ka lindur me peshë 6,3 kilogram, ndërkohë që për veshjen e tij janë nevojitur rroba të madhësisë për një foshnje nëntëmuajshe.

Prindërit Cary dhe Tim Patonai kanë thënë se e kanë ditur që po presin një foshnje të madhe, pasi mjekët i kishin paralajmëruar.

Madje kanë thënë se kjo është foshnja më e madhe që ardhur sjellë në jetë, në 27 vitet e punës së tyre.

Nëna e foshnjës i është nënshtruar një operacioni cezarian dhe lindja ishte kryer më herët se ishte planifikuar.

Share With:
Translate »
97 Views