Loredana dhe Mozzik janë bërë me djalë në fshehtësi të plotë

Loredana Zefi ka habitur jo pak ndjekësit me postimet e fundit në rrjete sociale. Referuar shumë komenteve, ajo dhe Mozzik janë prindër të dy fëmijëve. I marrim gjërat me radhë.

Më 14 shtator, Loredana u shfaq me të bijën, Hanën, dhe një bebe në një event të markës gjermane Joop, me të cilën ka bashkëpunuar së fundmi për një koleksion.

Loredana dhe Mozzik janë prindër të 2 fëmijëve?! O.O

“Kjo është jeta që zgjodha,” shkruan Loredana në postim.

Në komente, të shumtë janë njerëzit që vënë në dukje faktin që bebi ngjan me Mozzik dhe Hanën.

Loredana dhe Mozzik janë prindër të 2 fëmijëve?! O.O

“Që kur ka dy fëmijë? Humba diçka?” pyet i habitur dikush. “Fëmija i kujt është?” lexohet në një koment të radhës. “Ajo ishte shtatzënë. 1 vit e gjysmë më parë dhe ka postuar një bebe në Instagram Story. Është fëmija i Mozzik,” thotë një tjetër.

Loredana dhe Mozzik janë prindër të 2 fëmijëve?! O.O
Loredana dhe Mozzik janë prindër të 2 fëmijëve?! O.O
Loredana dhe Mozzik janë prindër të 2 fëmijëve?! O.O

Sidoqoftë, duhet theksuar se këto janë thjesht aludime. Bebi mund të jetë fëmija i Mozzik dhe Loredanës; fëmija i Loredanës; mund të mos jetë fare fëmija i saj etj. Megjithatë, ka vend për dyshim duke marrë në konsideratë postimet e mëparshme dhe disa të fundit.

Në mars 2021, reperja – asokohe në një lidhje me Mozzik – postoi foton e një palë këpucëve të vogla ku shkruante: “Kam nevojë për një bebe tjetër.”

Loredana dhe Mozzik janë prindër të 2 fëmijëve?! O.O

Në vazhdim, publikoi emoji-n e një familjeje me dy fëmijë, një djalë dhe një vajzë.

Loredana dhe Mozzik janë prindër të 2 fëmijëve?! O.O

Në maj 2021, publikoi sërish të njëjtin emoji si mbishkrim në një foto ku shfaqej me një bebe të porsalindur. Asokohe, u aludua se Loredana dhe Mozzik u bënë prindër, por më vonë u tha se fotoja ishte shkëputur nga një videoklip i ardhshëm. Për shkak se u ndanë, thuhet se videoklipi nuk u publikua kurrë.

Loredana dhe Mozzik janë prindër të 2 fëmijëve?! O.O

Të njëjtën foto publikoi edhe Mozzik.

Loredana dhe Mozzik janë prindër të 2 fëmijëve?! O.O

Në tetor 2021, Loredana ngacmon sërish me dëshirën për një bebe tjetër. “2?” shkroi ajo në një foto ku dukej një atlete për bebe.

Loredana dhe Mozzik janë prindër të 2 fëmijëve?! O.O

Shtator 2023: Loredana shfaqet me Hanën dhe bebushin misterioz në Instagram.

Loredana dhe Mozzik janë prindër të 2 fëmijëve?! O.O

Loredana dhe Mozzik janë prindër të 2 fëmijëve?! O.O

Loredana dhe Mozzik janë prindër të 2 fëmijëve?! O.O

Madje fotot e këtij të fundit janë vendosur në albumin “kids” (fëmijët) të Loredanës në Highlights në Instagram.

Loredana dhe Mozzik janë prindër të 2 fëmijëve?! O.O

Gjithë situata është e paqartë dhe shumë e dyshimtë!

Share With:
Translate »
59 Views