Loriku dhe Boiken me pushime, foto më të bukur se kaq nuk mund të na sillnin

Pse vetëm mami të kombinohet me vajzën edhe babi mund të kombinohet me djalin. Loriku dhe Boikeni kanë veshur të njëjtat pantallona plazhi dhe po qëndrojnë po njësoj fiks buzë detit. E kanë lënë pak mamin te shezlloni dhe kanë dalë te deti si dy shokë të ngushtë.
Ndryshimi i vetëm që kanë, përveç tatuazhit që babi Loriku ka, është kapelja. Boikeni është i vogël dhe duhet të mbrohet edhe më shumë nga dielli.

Share With:
Translate »
839 Views