Mamaja u mori jetën dy fëmijëve të saj, dënohet përjetë

Gjykata e Anglisë i ka dhënë dënimin me burgim të përjetshëm për vrasjen e dy fëmijëve të saj në maj të këtij viti.

Sarah Barras pranoi krimin në seancën e sotme gjyqësore për vrasjen e dy fëmijëve të saj si dhe kishte planifikuar dhe vrasjen e katër fëmijëve të tjerë.

Sëbashku me Sarah ishte dënuar dhe një pjesëtar i familjes së saj për moskallëzim të krimit. Vendimi do të hyjë në fuqi në 12 nëntor të këtij viti. Gjatë seancës gjyqësore nuk u dha detaje mbi vrasjen e vëllezërve në maj.

Sipas asaj që raporton The Sun të dy fëmijët u vranë nga nëna e tyre. Mëngjesin e ngjarjes njëri prej tyre i dërgoi mesazh një shoku të tij se nuk do të shkonin në shkollë përpara se të gjendenin të vdekur në shtëpinë e tyre në Sheffield.

Tristan 13 vjeç dhe Blake 14 vjeç u përcollën me një ceremoni emocionale të shoqëruar me 300 motorë dhe 2 Lamborghini.

Share With:
Translate »
379 Views