Marinsi kthehet në shtëpi për të surprizuar të ëmën (video)

Një nënë nga Florida është befasuar nga surpriza që i bëri djali i saj i cili është marinar, u kthye në shtëpi më herët sesa ishte planifikuar, nga puna e tij në Japoni. Rekita Lee nuk e kishte parë djalin e saj Tre’Vaughn Lee që nga gushti i vitit 2016, dhe nuk priste që ta shihte atë gjatë pushimeve në shtëpinë e prindërve të saj në Jacksonville, në Florida.

Ajo madje kishte planifikuar të udhëtojë për në Japoni për ta befasuar me prezencën e saj, por ndodhi e kundërta. Ajo nuk mund të ndalte lotët e gëzimit dhe vazhdimisht bërtiste kur ai u shfaq para derës së shtëpisë.

Rekita Lee nuk e kishte parë djalin e saj Tre’Vaughn Lee që nga gushti i vitit 2016, dhe nuk priste që ta shihte atë gjatë pushimeve në shtëpinë e prindërve të saj në Jacksonville, në Florida.

Ajo madje kishte planifikuar të udhëtojë për në Japoni për ta befasuar me prezencën e saj, por ndodhi e kundërta. Ajo nuk mund të ndalte lotët e gëzimit dhe vazhdimisht bërtiste kur ai u shfaq para derës së shtëpisë .

Share With:
Translate »
747 Views