Mesazhi i parë i Bietës si nënë

Moderatori i  “Top Show” Alban Dudushi dhe partnerja e tij Bieta Sulo u  bekuan me një djalë. Ky është fëmija i parë për gazetaren, ndërsa i dyti për moderatorin , pasi ai ka edhe një vajzë 13 vjeçare nga martesa e tij e parë. Gjatë ditësë sotme përmes një fotoje të postuar në Instagram me partenrin e saj, Alban Dushin, Bieta ka dhënë mesazhin e parë si nënë. “Të dyja palët nuk mund të prisnin as edhe një ditë me tepër për të takuar njëri tjetrin… 13. 05. 2017”,-ky është postimi i Bietës në Instagram.

Image

Share With:
Translate »
3242 Views