Ndryshe nga mami, e vogla North paparacëve: “Mjaft më fotografuat”

Ndodh kur një njeri i famshëm do të ngopet nga paparazit.

Një gjë të tillë sic duket është duke bërë vajza e Kim dhe Kanye West, pasi ajo ka tentuar të ndalojë.

North është e lodhur nga ballafaqimi me këta njerëz dhe ajo ia bëri të qartë frustrimin e saj, duke bërtitur disa herë: “Jo më foto!”.  Situata ndodhi ndërsa vogëlushja po blinte akullore me Kim, javën e kaluar.

Share With:
Translate »
2691 Views