“Festimi pas lindjes, amësia dhe bukuria e vërtetë. Bukuria e një nëne”

Në ditën e mamave nuk kishte si të mungonin disa foto të bëra hit në interent për shkak të natyrshmërisë që i karakterizon.

Trupi i nënave ndryshon shumë pas ardhjes në jetë të një fëmije. Por foto që do të shikoni në poshtë janë mjaft sfiduese.

Dëshira e femrës për të pasur një trup të bukur dhe pa shenja pas shtazanisë është e madhe.

Por foto që po shikoni janë mëse normale, ku nënat shikohen me bark të fryer, me strija dhe plot shenja. Këto foto me plot kuptimin e fjalës mund ti quajmë:

“Festimi pas lindjes, amësia dhe bukuria e vërtetë. Bukuria e një nëne”.

Share With:
Translate »
922 Views