Meshkuj vëmendje! Coca-Cola dëmton prodhimin e spermës

Një studim tronditës pretendon se meshkujt të cilët pinë shumë Cola mund të jenë duke e dëmtuar penisin e tyre.

Shkencëtarët zbuluan se pirja e një litre Coca-Cola në ditë mund të reduktojë prodhimin e spermës për rreth 30% dhe të çojë në çrregullime ereksioni.

Hulumtimi i kryer nga ‘Copenhagen University Hospital’ gjeti se meshkujt të cilët e klasifikuan veten si të dhënë pas Colas, kishin më shumë çrregullime sesa ata të cilët evitonin pijen.

Studimi shikoi 2,554 meshkuj dhe gjeti se të varurit pas Colas prodhonin më pak spermë sesa ata të cilët konsumonin më pak Cola.

Kjo do të thotë se pirja e Coca-Colas ndikon që meshkujt të bëhen infertil – jopjellor! 

 

 

Share With:
Translate »
792 Views