“Michael Jackson abuzonte me fëmijët e më pas paguante familjarët e tyre në këmbim të heshtjes”

Michael Jackson ishte një ngacmues i rregullt fëmijësh,  këtë kanë vërtetuar Wade Robson dhe James Safechuck të cilët kanë qenë viktima e abuzimit të  tij

Megjithatë një tjetër akuzë është ngritur nga Robson, i cili pretendon ylli i pop-it ka  paguar familjarët e fëmijëve më të cilët ka abuzuar Jackson , në këmbim të heshtjes së tyre.  Ai thotë se një rast i cili është denoncuar nga babai i Jordan Chandler- një viktime e Michael,  disa vite më parë, ndërsa çështja  u mbyllë pak kohë pasi tërhoqi denoncimin

Avokatët e Robson kanë provuar të gjejnë Jordanin, por ai nuk  gjendet askund.

Robson, i njohur si korografi i Britney Spears dhe i Justin Timberlake dhe Safechuck, i cili është shfaqur një herë në një reklamë të Pepsi-t, së bashku me Michael Jackson, kanë rrëfyer dy vite më parë bëmat e yllit të Pop-it, duke tronditur herë tjetër opinion publik.

Jackson, në fakt gjithmonë e ka mohuar me forcë abuzimin me fëmijët. Në të gjitha pretendimet e paraqitura dhe dokumentet e depozituara në gjykata, ai kryesisht e ka shmangur pyetjen rreth marrëdhënies së tij me djemtë e rinj, duke këmbëngulur se kurrë nuk do të abuzonte me fëmijët

Share With:
Translate »
766 Views