Mjekët sjellin në jetë foshnjën që lindi pa puls (video)

Ja që mrekullitë ekzistojnë dhe mjekët heronj arrijnë të sjellin në jetë një foshnjë që lindi pa puls dhe frymë. Mbani lotët kur ta shihni, me të vërtetë një punë spektakolare.

Doctors are really God, believe it or not

Posted by Humans of India on Wednesday, May 24, 2017

Share With:
Translate »
1015 Views