Në 4 muaj në Shqipëri lindin trenjakët e pestë tek ‘Koço Gliozheni’

Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu ka publikuar në rrjete sociale një lajm sa të gëzueshëm, po aq edhe të ëmbël. Ministrja publikoi një foto me anë të së cilës uron ardhjen në jetë në maternitetin ‘Koço Gliozheni’, të trinjakëve, tre vajza të quajtura Kiara Siara dhe Aiden. Manastirliu thotë se nëna dhe trinjaket gëzojnë shëndet të plotë, e për këtë, përgëzon stafin e maternitetit “Koço Gilozheni”. Kujtojmë se këto janë treanjakët e pestë të vitit 2021! Të parët lindën në Has (lexo këtu), të dytët në Shkodër (lexo këtu) ndërsa të tretët në Dibër (lexo këtu),  të katërtët në Tiranë (lexo këtu) dhe sot u gëzuam me Kiaran, Siaran dhe Aiden. /Kids’Time/

Ministrja Manastirliu publikon në rrjetet sociale një lajm të

Share With:
Translate »
674 Views