Në ditëlindjen e tetë mami i bën foto aspak të zakonshme

Tėja, si të gjitha vajzat e tjera ëndërron çdo vit për festën e ditëlindjes së saj. Ajo flet gjatë gjithë vitit për të. Dhe kur ditëlindja afron, ajo vendos se si do ta organizojë. Zakonisht tema e ditëlindjes lidhet me ndjenjat e saj.
E ëma e cila është fotografe është kujdesur gjithmonë që Tėja të ketë kujtime të veçanta të fiksuara në foto. 
Këtë vit, në ditëlindjen e saj të tetë, duke u nisur nga pasioni i të bijës për gjimnastikën dhe sportet ujore, e ëma i shkrepi këto foto që nuk janë aspak të zakonshme. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
871 Views