Tatuazh me fotot e fëmijërisë

Po mendoni të bëni një tatuazh por jeni të pavendosur për zgjedhjen?! Po sikur të hapni njëherë albumin me fotot e fëmijërisë? Kështu ka bërë një artist tatuazhesh për njerëzit e pavendosur në zgjedhjet e tyre. U ka propozuar të shikojnë fotot e vjetra nga fëmijëria me momentet më të bukura dhe i ka realizuar në tatuazhe. Për më tepër shikoni fotot mëposhtë. /Kids’ Time

Share With:
Translate »
1692 Views