Nëna helmon foshnjen me qumësht gjiri

Një nënë 30 vjeçare akuzohet për vrasjen e foshnjës së saj 11-javëshe, pasi ka përzier qumështin e gjirit me drogëra të ndryshme.

Sipas autpsisë, fëmija vdiq nga kombinimi i metadonit, amfetaminës dhe metamfetaminës me  qumështin e gjirit.

Sakaq, Samantha Jones i ka thënë policisë se e kishte vrarë fëmijën pasi ishte shumë e lodhur ngaqë ai zgjohej në orën 3 dhe kërkonte qumësht gjiri.

Share With:
Translate »
1623 Views