Nëna shkon të zgjojë trinjakët, i gjen të vdekur pranë njëri-tjetrit

Dy vogëlushë vdiqën në të njëjtën natë duke lënë vëllain e tyre të mbijetuar duke fjetur pranë trupave të tyre në një tragjedi një milion vjecare.

Charlie dhe Noah vetëm pesë muajsh, ishin të dobët që kur lindën por Ethan ishte gjallë në shtrat kur mamaja Sarah i gjeti ato, përcjell albeu.com

29-vjeçarja e tronditur thirri “foshnjat e mia, foshnjat e mia” duke kërkuar ndihmë.

Vogëlushët kishin lindur para kohe, por ishin në fazë rikuperimi dhe dukeshin mirë.

Vogëlushët humbën jetën të helmuar me monoksid karboni, nga nxehësja që po përdorej për tu ngrohur.

“Ne jemi të shkatërruar në humbjen e dy foshnjave tona të bukura, të cilët së bashku me vëllain e tyre Ethan ndriçuan botën tonë. Noeja dhe Charlie ishin jeta, zemra dhe shpirti im”, tha e përlotur nëna e fëmijëve.

Share With:
Translate »
855 Views