Ngelet shtatzënë ndërkohë që ishte shtatzënë, rasti i 12 në histori (video)

Një histori në kufij të të pabesueshmes na vjen nga Turqia ku një grua ka ngelur shtatzënë teksa ajo ishte një muajsh shtatzënë. Ajo është shprehur se pasi ka bërë kontrollin e parë ka qenë shtatzënë me një fëmijë, dhe në kontrollin e dytë janë shokuar kur kanë parë dy. Të dy bebet kanë ardhur në jetë në të njëjtën kohë, ku fëmija i parë ka lindur 2.5 kg dhe fëmija që është ngjizur më vonë 1.5 kilogramë. Fëmijët e gjinisë mashkull janë të dy në gjendje shumë të mirë shëndetësore.
Një ngjarje e tillë në Turqi ndodh për herë të parë teksa është rasti i 12 në histori.

 

Share With:
Translate »
914 Views