Një fotografi e vjetër dëshmon se Rita Ora është një kopje e së ëmës

Këngëtarja Rita Ora dhe nëna e saj, Vera Ora, kanë një ngjashmëri të hatashme mes tyre. Këtu vlen kryekëput thënia: Më bëj nënë të të ngjaj. Ato duken shumë të ngjashme edhe tani, por një fotogra e dëshmon se nënë e bijë, vështirë dallohen. Jo vetëm në pamje, por edhe në stil. Imazhi që Vera Ora ka publikuar në Instagram, ku krahason veten në rininë e saj me Ritën, e tregon më së miri se gjenet nuk zhbëhen dhe se Rita ka marrë shumë nga e ëma. 

o foto

Share With:
Translate »
721 Views