Një lajm fantastik për adhuruesit e “High School Musical”

Nxënësit e “East High School” do të rikthehet pas dhjetë vjetësh dhe të gjithë fansat janë të entuziazmuar. Por nuk do të jetë një film i katërt. “High School Musical” do të bëhet serial televiziv.

Sipas “Variety”, seriali nuk do ta ketë premierën në “Disney Channel” si dy filmat e parë, por në shërbimin streaming të “Disney”, që do të nisë funksionimin në vitin 2019.

Seriali, që do të përfshijë shfaqje shkollore dhe intriga sportive të skuadrës së basketbollit, do të ndiqet edhe nga të tjerë, si “Star Wars” dhe “Monsters Inc”.

Share With:
Translate »
671 Views