Një listë me emra për vajza dhe kuptimi pas tyre

Një pjesë e mirë prindërish nuk duan të zgjedhin për bebin e tyre një emër që nuk mban një kuptim të caktuar. Nëse bëni pjesë tek ky grup, më poshtë keni një listë me emra dhe kuptimet krah tyre.

Abigail: Hebre — Dhënës gëzimi

Alessia: Italian — Luftëtar mbrojtës

Alexandra: Grek — ndihmues, në mbrojtje të njerëzimit

Alice: Anglez — I përulur, i sjellshëm.

Amara: Latin — I fortë, tërheqës, me stil

Amelia: – I zellshëm

Anne: Hebre— hiri i përjetshëm

Arabella: Latine — Elegante

Audree: Franceze — E ndershme, e fortë

Arianna: Greke — E shenjtë

Avery: Franceze — E mençur

Callie: Greke— Më e bukura

Charlotte: Franceze — E imët, femërore

Claire: Latine — Brilante, e qartë, e famshme

Darlene: Angleze — E dashur

Ella: Angelze — Grua e bukur

Eva: Hebre – Jetë

Gabriella: Hebre — I devotshëm pas Zotit

Jocelyn: Latine— E lumtur, e gëzueshme

Kaitlyn: Greke — E pastër

Kalila: Arabe— Grumbull dashurie

Mia: Latine — E imja

Mila: Rus —  Shumë punëtor

Millie: Latin — I vendosur, i lindur i lirë

Naila: Arab — I suksesshëm

Sarah: Hebre — Princeshë

Share With:
Translate »
148 Views