Njihuni me fituesit e konkursit të pikturës

Fituesit e konkursit të pikturës mes Kids’ Time dhe revistes Votra, sipas grupmoshave janë si më poshtë:
Jara Bardulla 4 vjec
Stilian Mikli 5 vjec
Majdi Zenelhasani 6 vjec
Megi Pirani 7 vjec
Inea Isakaj 7 vjec
Erlis Shehu 12 vjec
Grisilda Jolla 14 vjec
Suksese dhe shihemi në konkurse të tjera

Share With:
Translate »
1120 Views