Padit gruan për fëmijët e shëmtuar, fiton dëmshpërblim

Një kinez është ndarë nga bashkëshortja dhe e ka paditur atë duke i kërkuar si dëmshpërblim një vlerë prej 120 mijë dollarësh, me akuzën se ka sjellë në jetë fëmijë të shëmtuar. Ai tha se fëmija i tretë doli shumë i shëmtuar, dhe kjo sipas burrit ndodhi sepse ajo e kishte tradhtuar atë dhe se fëmija nuk i ngjante aspak atij. Por gruaja u detyrua të tregonte të vërtetën, që ishte se ajo i ishte nënshtruar një operacioni plastik prej 100 mijë dollarësh, pasi ishte shumë e shëmtuar para se të njihej me burrin. Më e çuditshmja e gjithë kësaj është se gjykata kineze ia pranoi burrit kërkesën.

Share With:
Translate »
1157 Views